Kategoriler: Yeni Sürüm

Firefox sayesinde sevdiğiniz içerikleri paylaşmak daha kolay

Sosyal siteler ve servisler artık çevrimiçi yaşamlarımızın ayrılmaz parçaları. Kullanıcılarından başka hiç kimseye hesap vermeyen Mozilla olarak, Firefox’u geliştirirken web’i nasıl kullandığınızı dikkate alıyoruz. Geçtiğimiz yıl boyunca, sizi arkadaşlarınıza ve yakınlarınıza hızlıca ve kolayca bağlayabilmek için sosyal servisleri Firefox’a entegre etmeye başlamıştık.

Geçen yıl, Firefox’un ilk sosyal entegrasyon ortağı olarak Facebook’u duyurmuştuk. Kısa süre sonra Cliqz, Mixi ve msnNOW’ı da ekledik. Web’de gezinti deneyiminizi daha sosyal, özelleştirilebilir ve kişisel kılmak için Firefox’a yeni sosyal servisler eklemeye devam edeceğiz.

Genişleyen sosyal özelliklerimiz çerçevesinde size daha iyi bir deneyim sunabilmek için Firefox’tan kolayca içerik paylaşma olanağını geliştirdik. Firefox araç çubuğundaki paylaşım düğmesi, sevdiğiniz bir içeriği sadece birkaç tıklamayla arkadaşlarınıza ve takipçilerinize ulaştırmanızı sağlıyor. İlginç bir haberi profilinize gönderebilir, bir yemek tarifini arkadaşlarınızla paylaşabilir ya da beğendiğiniz bir ürünü özel mesaj veya e-postayla gönderebilirsiniz. Üstelik tüm bunları yaparken, ziyaret ettiğiniz sayfadan ayrılmanız gerekmeyecek. Bu özelliği Firefox için Facebook Messenger’da ve Cliqz’de deneyebilirsiniz.

Firefox Paylaş

Firefox’u kullanarak arkadaşlarınız ve akrabalarınızla etkileşime geçmenin başka yolları da var. Sabitlenebilen kenar çubuğunda kişisel içeriklerinizi görebilir ve yorum yapabilir, Firefox araç çubuğu üzerinden bildirimlerinizi doğrudan kontrol edebilir, bulunduğunuz web sayfasından ayrılmadan arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz.

Sosyal ağları, e-postaları, finans, müzik, görev listesi, spor, haber uygulamalarını Firefox deneyiminizle bütünleştirmek için sınırsız bir potansiyele sahibiz ve bunları gerçekleştirmek üzere çalışmaya devam ediyoruz.

Daha fazla bilgi için:

Henüz yorum yok

Yorum yazın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir