Kategoriler: Yeni Sürüm

Firefox, Brezilya’daki gelişmeleri tarayıcınıza taşıyor

Şık tasarımlı ve etkili özelleştirme menüsü sayesinde Firefox’un yeni sürümünü özelleştirmeniz daha da kolay. Menüye istediğiniz özelliği, sosyal paylaşım servisini veya eklentiyi ekleyip çıkarabilirsiniz. Tarayıcınızın görünümünü değiştirecek binlerce temaya göz atmayı da unutmayın.

Firefox; Facebook, Delicious, Weibo gibi servislerin doğrudan tarayıcınızla bütünleşmesini sağlayan ilk tarayıcı. Firefox kenar çubuğu, sosyal paylaşım ve seçenekleri ve araç çubuğu bildirim düğmeleri gibi özellikler sayesinde Firefox, web’de nereye giderseniz gidin, sevdiğiniz sosyal ağlar aracılığıyla arkadaşlarınızla iletişimde kalmanıza yardımcı oluyor.

Goal.com ile Firefox’ta dünya kupası deneyiminizi zirveye çıkarın

Yeni Firefox için Goal.com araç çubuğu, Brezilya’dan gelen futbol haberlerini ve son dakika gelişmelerini tarayıcınıza taşıyacak. Firefox’ta Türkçe destekli Goal.com kenar çubuğunu etkinleştirdiğinizde flaş haberler, özel makaleler ve gerçek zamanlı maç sonuçları daima parmaklarınızın ucunda olacak.

Firefox için Goal.com araç çubuğu

Firefox için Goal.com araç çubuğu

Kenar çubuğunu kullanarak turnuvanın her aşamasını kolayca takip edebileceksiniz. Günün maç sonuçlarını görecek, önemli haberleri otomatik olarak alacaksınız. Ayrıca istediğiniz maça tıklayıp yeni bir sekmede Goal.com Maç Merkezi’ni açarak maçla ilgili bilgilere, oyuncu istatistiklerine, puanlara ve anlık yorumlara ulaşabileceksiniz.

Görmek istemediğinizde kenar çubuğunu gizlemek veya devre dışı bırakmak çok kolay. Ayrıca turnuva bittikten sonra da Goal.com kenar çubuğunu Firefox’ta tutarak dünya liglerinden güncel futbol haberlerini takip etmeye devam edebilirsiniz.

Dünya çapındaki 500’den fazla muhabirin orijinal içerik ürettiği Goal.com ile dünyanın en popüler sporunu takip etmek artık çok kolay. Goal.com, Türkçe dahil onlarca dilde, masasaüstü Firefox’ta ve Android için Firefox’ta kullanılabiliyor. Firefox OS için Goal.com uygulaması da yakında Firefox Marketplace’te olacak. Firefox’unuzu hemen güncelleyin, bugünkü ilk maçı kaçırmayın!

Daha fazla bilgi için:

Henüz yorum yok

Yorum yazın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir