Kategoriler: Yeni Sürüm

Yeni Firefox’la Web uygulamaları ve oyunlar daha hızlı

Firefox’un yeni JavaScript derleyicisi IonMonkey, Web uygulamalarında ve oyunlarında %25’e kadar daha fazla performans sergiliyor. Firefox’un Web’de oyun oynama deneyimini nasıl geliştirdiğini görmek isterseniz, eğlenceli bir 3B Web oyunu olana BananaBread‘i deneyebilirsiniz. BananaBread, Mozilla Geliştirici Ağı tarafından HTML5, WebGL ve JavaScript teknolojileriyle geliştirildi.

Firefox, Mac kullanıcılarının Web deneyimini film izlerken, oyun oynarken veya internette gezinirken daha keskin kılmak için artık yüksek çözünürlüklü Retina ekran desteğine de sahip.

Android için Firefox ise artık siz yazarken arama önerileri sunarak Web’de aradığınızı bulmanızı kolaylaştırıyor. Şahane Çubuk’a yazmaya başladığınızda, Firefox, arama önerilerini kullanmak isteyip istemediğiniz soracaktır. Arama önerileri, kişiler verileri korumak amacıyla daima güvenli bağlantı üzerinden gönderilir.

Kullanıcıları zararlı web sitelerinden korumak amacıyla, Android için Firefox’a yeni e-tuzak ve zararlı yazılım koruma özellikleri de eklendi. Android için Firefox, zararlı yazılım dağıtımı veya e-tuzak amaçlı sitelerle karşılaştığında artık kullanıcılarını uyaracak.

Daha fazla bilgi için:

Henüz yorum yok

Yorum yazın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir