Kategoriler: Etkinlik

Özgür Yazılım ve Linux Günleri’ndeyiz

Mozilla Türkiye olarak Mozilla resmî sponsorluğunda Türkiye’de  katılacağımız ilk etkinlik yarın başlıyor: Özgür Yazılım ve Linux Günleri,  5-6 Nisan 2013 tarihlerinde Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü’nde düzenlenecek. Etkinlikle ilgili detayları web sitesinden öğrenebilirsiniz. Katılım ücretsizdir.

Mozilla, etkinliğin bu yılki sponsorlarından biri. Etkinliğe Mozilla Avrupa Topluluk Yöneticisi Brian King ile birlikte katılıyoruz. Brian King, cumartesi günü saat 15.00’te Firefox OS ile ilgili bir konuşma yapacak ve iki gün boyunca Mozilla standında bizimle birlikte olacak.

Etkinlik boyunca standımızda Firefox OS yüklü akıllı telefonları test etme şansınız olacak ve rozet, çıkartma, bileklik, tişört gibi Mozilla ve Firefox promosyon ürünlerini ücretsiz olarak temin edebileceksiniz.

Brian King ve ben (Selim Şumlu), Mozilla topluluğu ve Mozilla ürünleriyle ilgili tüm sorularınızı yanıtlamayı çalışacağız ama asıl hedefimiz Mozilla’ya daha aktif şekilde destek verebilecek gönüllülerle tanışmak ve ekibimizi genişletmek. Aklınızdaki fikir ne olursa olsun, lütfen standımıza uğrayın ve bizimle tanışın! Unutmayın ki Mozilla Türkiye olarak tamamen gönüllülerden oluşan bir takımız ve her zaman daha fazla gönüllünün yardımına ihtiyacımız var.

Cumartesi akşamı da Mozilla sponsorluğunda bir akşam yemeği planlıyoruz. Tüm gönüllülerimiz davetlidir ve ilk topluluk sohbetimize/yemeğimize katılırsanız çok sevineceğiz. Katılmak isterseniz bize yazmanız yeterlidir.

oygl-afis

Henüz yorum yok

Yorum yazın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir