Kategoriler: Duyuru

Mozilla’dan Mozilla gönüllülerine ufak bir armağan

Pek çok şirketin aksine, “Bizi siz var ettiniz!” sözü bizim için bir pazarlama numarasından ibaret değil. Mozilla’yı gerçekten de daha iyi bir internet için bir araya gelen siz ve biz, hep birlikte var ettik!

İşte bu yüzden, “Mozillian” dediğimiz binlerce gönüllümüzün ve çalışanlarımızın çabalarına duyduğumuz hayranlığı sergilemek amacıyla Mozilla Anıtı’nı inşa ettik. San Francisco Belediyesi’nin özel izniyle San Francisco ofisimizin önüne dikilen 4,25 metre yüksekliğindeki bu göz alıcı eser, Firefox’u bugünkü haline getiren ve yarınların güvencesi olan kişilerin adlarını gururla sergiliyor. Anıtta tüm dünyadan 4.500 Mozilla gönüllüsünün ve çalışanının adı yer alıyor.

Mozilla Anıtı’nın üzerinde İngilizce olarak şu metin yer alıyor:

İyilik bizim kodumuzda var.

Bu insanlar; geçmişte ve günümüzde interneti canlı ve özgürce erişilebilir tutmamıza yardımcı olan teknoloji uzmanları, düşünürler ve yaratıcılardır. Onlar, web’in hem katılımcısı hem de yaratıcısı olmaları için gereken gücü insanlara veren küresel bir topluluğun üyeleri. Daha fazla bilgi için contribute.mozilla.org adresini ziyaret edin.

Geçtiğimiz 9,5 yıl boyunca Firefox’a ve Mozilla’ya katkıda bulunan tüm Mozilla dostlarına teşekkür ederiz. Siz olmasaydınız asla başaramazdık.

Mozilla Anıtı’nın inşaatını bu videoda izleyebilirsiniz.

“Mozilla’dan Mozilla gönüllülerine ufak bir armağan” yazısına 1 yorum yapılmış

Yorum yazın

  1. Adil

    Selim bey bir türk olarak sizlerin bu basarinizi en içtenlikle kutlarım nice basarilara

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir