Kategoriler: Mobil Yeni Sürüm

Android için Firefox ile içerik paylaşmak kolaylaştı

Android için Firefox’un yeni sürümü; sevdiğiniz web sitelerini, yazıları ve videoları arkadaşlarınızla paylaşmayı kolaylaştıran yeni özelliklere sahip. Firefox’un hızlı paylaş özelliği, Firefox’taki Paylaş menüsüne en sevdiğiniz paylaşım servisinin tek dokunuşla ulaşabileceğiniz renkli bir simgesini ekliyor. En çok Twitter, Facebook, SMS veya e-postayla mı paylaşım yapıyorsunuz? Android için Firefox, en sık kullandığınız servisi menü düğmesine otomatik olarak ekleyecek.

Android için Firefox'ta hızlı paylaş özelliği

Android için Firefox’ta hızlı paylaş özelliği

Android için Firefox artık NFC destekli cihazlarda tokuşturarak paylaşımı da destekliyor. Açık sekmeleri, ilginç bir haberi, yemek tarifini veya haritayı arkadaşınızla paylaşmak artık daha kolay. Android için Firefox’ta açtığınız bir web sayfasını anında arkadaşınızla paylaşmak için artık Android telefonlarınızı “tokuşturmanız” yeterli.

Firefox’u geliştirirken kullanıcılarımızın isteklerine daima öncelik veriyoruz. Küçük ekranlarda yazı okumayı daha kolay ve daha zevkli hale getirmemizi istemiştiniz. Okuyucu’da yapılan güncellemeler sayesinde artık tırnaklı ve tırnaksız yazı tipleri arasından tercih yapabilirsiniz. Android için Firefox, odadaki ışık miktarına bağlı olarak Okuyucu’yu kendiliğinden “koyu” (açık zemin üzerine koyu yazı) veya “açık” (koyu zemin üzerine açık yazı) moda geçirebiliyor. Okuma tercihine bağlı olarak bu ayarı elle de yapabilirsiniz. Daha sonra okumak istediğiniz bir yazıyla karşılaştığınızda adres çubuğundaki Okuyucu düğmesine uzun dokunarak yazıyı Okuma Listenize ekleyebilirsiniz. Böylece, önce Okuyucu’ya geçme zorunluluğu ortadan kalkıyor. Okuyucu’daki her şeye çevrimdışı erişebildiğiniz için uçak veya metro gibi internet erişiminizin olmadığı ama boş vaktinizin olduğu yerlerde okumaya devam edebiliyorsunuz.

Android için Firefox'ta Okuyucu'nun koyu ve açık modları

Android için Firefox’ta Okuyucu’nun koyu ve açık modları

Android için Firefox’a eklenen Katalanca, İngiliz İngilizcesi ve İsveççe desteği sayesinde desteklenen dil sayısı da 20’nin üzerine çıktı.

Daha fazla bilgi için:

Henüz yorum yok

Yorum yazın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir