Kategoriler: Yeni Sürüm

Firefox ile görüntülü görüşün, sevdiğiniz içerikleri paylaşın

Firefox’un yeni sürümünde bütünleşik görüntülü arama, sosyal paylaşım ve web uygulamalarıyla web’de hoşunuza giden her şeyi paylaşmayı daha da kolaylaştırıyoruz.

Firefox, üç yeni özelliği doğrudan Firefox araç çubuğuna ve Özelleştirme moduna entegre ediyor: bir tarayıcıyla birlikte gelen ilk küresel iletişim sistemi Firefox Hello, sevdiğiniz içeriği favori sosyal ağlarınızda tek bir noktadan paylaşabilmeniz için sosyal bütünleşme, ve web uygulamalarını test etmeniz için Firefox Marketplace Beta.

Firefox Hello: İletişimin daha basit bir yolu

Bir süre önce, çevrimiçi sesli ve görüntülü görüşme yapmanızı kolaylaştırmak üzere, gizliliğinizi de önemseyen ve bir tarayıcıya entegre edilmiş ilk küresel iletişim sistemi Firefox Hello‘yu tanıtmıştık.

Firefox Hello'da görüşme penceresi

Firefox Hello’da görüşme penceresi

Firefox Hello’yu kullanmak ücretsiz. Üstelik hesap açmanız bile gerekmiyor. Firefox Hello kullanıcıları dünyanın her yerinde, herkesle iletişim kurabiliyor. Karşı tarafın WebRTC uyumlu bir tarayıcı (Firefox, Chrome veya Opera) kullanması yeterli. Firefox Hello’dan önce görüntülü arama yapmak için birilerine e-posta adresinizi ve kişisel bilgilerini vermeniz, bir yazılım indirmeniz gerekiyordu.

Artık bu adımların bir kısmını atlayarak “merhaba” demeniz çok daha kolay! Favori görüşmelerinizi adlandırıp kaydedebilir, yalnızca bir bağlantıya tıklayarak anında o görüşmeyi başlatabilirsiniz. Firefox Hello hakkında daha fazla bilgi alın.

Firefox Share: Sevdiğiniz içeriği, sevdiğiniz tüm sosyal ağlarda paylaşın

Tüm favori sosyal ağlarınızı Firefox’la bütünleştiriyor, tüm sosyal ağlarınızı etkinleştirebilmeniz için tek bir site sunuyoruz. Artık ziyaret ettiğiniz web sitesinden ayrılmak zorunda kalmadan, web içeriğini paylaşmak çok kolay kolay.

Firefox'un paylaşım penceresi

Firefox’un paylaşım penceresi

Firefox’a “Paylaşım” işlevini eklemek için Share Etkinleştirme sayfasını ziyaret edin ve istediğiniz sosyal ağun “Activate Now” düğmesine tıklayın. Bağlanabileceğiniz sosyal siteler arasında Facebook, Twitter, Tumblr, LinkedIn ve Google+ var.

Firefox Marketplace Beta: Uygulamaları test etmeye yardımcı olun

Firefox Marketplace Beta artık Windows, Mac ve Linux masaüstünde teste açık. Firefox Marketplace Beta, geliştiricilere ve kullanıcılara, tüm platformlar arasında tutarlı ve bağlantılı uygulama deneyimleri oluşturmanın ve kullanmanın esnekliğini sunmak amacıyla açık web teknolojileriyle inşa edildi. Firefox Marketplace Beta’yı nasıl kullanabileceğinizi öğrenmek için destek sayfamızı ziyaret edin.

Daha fazla bilgi için:

“Firefox ile görüntülü görüşün, sevdiğiniz içerikleri paylaşın” yazısına 1 yorum yapılmış

Yorum yazın

  1. RUKZANYA

    Firefox sürekli geliştiriliyor, tüm geliştiricilere teşekkür ediyorum.

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir