Kategoriler: Duyuru

Küresel video yarışması Mozilla Firefox Flicks yeniden başlıyor

Mozilla’nın dünya çapındaki video yarışması Firefox Flicks, Firefox hayranlarını ve film yapımcılarını yeniden Firefox’un hikâyesini anlatan kısa videolar (flick’ler) çekmeye davet ediyor. Geçen yılki Firefox Flicks’le büyük bir başarı elde etmiş ve dünya çapındaki binlerce film yapımcısından 400’ün üzerinde video almıştık.

2013’te Firefox Flicks’in teması “Harekete Geç”. Amaç; daha fazla insanın Web’in gücünden tam anlamıyla faydalanmasını sağlamak; insanların hayatlarını değiştirecek içerikleri keşfetmelerini, tüketmelerini ve paylaşmalarını kolaylaştırmak. Firefox Flicks ile, işte bu vaatleri sunan ve yakında piyasaya çıkacak mobil işletim sistemimiz için enerji yaratmayı hedefliyoruz. Yarışma için kısa videonuzu oluşturmayla ilgili tüm bilgileri kreatif talimatta bulabilirsiniz.

Dünyanın her yanındaki Mozilla severleri, kullanıcıları, hayranları, yaratıcıları, yapımcıları ve animatörleri yeniden harekete geçirmek istiyoruz. 13 Şubat’tan itibaren yapımcılar, çevrimiçi ve çevrimdışı medya kampanyalarımızda kullanılacak 60 saniyelik veya daha kısa Flick’lerini göndermeye başlayabilecek.

Ödüller neler mi?

  • Erken Katılım Ödülleri: Flick’ini erken gönderenlerin 1.000 $ kazanma şansları olacaktır. Ayrıca, erken gönderilen Flick’lerden beğenilen üç tanesi finale atlayacaktır.
  • Bölgesel Birinciler: Her yarışma bölgesinin (Kuzey Amerika, Latin Amerika, Avrupa, Asya) birincisi 5.000 $ ve ikincisi 2.500 $ nakit para ödülü kazanacaktır.
  • Halkın Seçimi Ödülü: Kullanıcılar, 1-31 Ağustos tarihleri arasında Halkın Seçimi Ödülü için en sevdikleri Flick’e oy verebilecektir. Kazanan üç 3 Flick, Firefox Flicks hediye çantasıyla ödüllendirilecektir.

Hollywood jürimiz, ek ödüller, etkinlikler ve diğer detayları ilerleyen aylar paylaşmaya devam edeceğiz. Daha fazla bilgi için www.firefoxflicks.org adresini ziyaret edebilirsiniz. İlham almak için geçen yılın kazananlarına da göz atmanızı öneririz:

Be a Hero
Bogata, Kolombiya — Andres Felipe Mesa Rincon

Fenwick & Candy
Balmain, Avustrayla — Gavin Fenwick Christensen, Candice Thom

I’m Falling in Love with Firefox
Cheongju-si, Güney Kore — Lee Sang Woo

Paranoid
Londra, İngiltere – Sean O’Riordan, Remy Bazerque, Andrew Alderslade, Eleonore Cremonese

Squares
Toronto, Kanada – Eric Perella, Andre Arevalo, Mark Galloway

Where the Weird Things Are Not
Alarzia, İspanya – Ferran Brooks and Ivan Cordero Raiminguez

Henüz yorum yok

Yorum yazın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir