Kategoriler: Yeni Sürüm

Firefox artık daha az bellek kullanıyor, gezintinizi hızlandırıyor

Firefox’un yeni sürümü, belli eklentilerle web’de gezinirken bellek kullanımını azaltarak web deneyiminizi hızlandırıyor. Yapılan geliştirmeler sayesinde web sayfaları size daha hızlı yanıt veriyor, web’de gezinti daha rahat hâle geliyor.

Geliştiricilerin harika web deneyimleri yaratmalarını kolaylaştırmak için Firefox’a yeni özellikler de eklenti. Yeni JavaScript Hata Ayıklayıcısı, web uygulama kodlarınıza daha iyi bir bakış sağlayan hızlı ve tümleşik bir araç. Geliştiriciler, Android için Firefox’ta çalışan uygulamaların hatalarını uzaktan ayıklamak için JavaScript Hata Ayıklayıcısı’nı yerel ağda da kullanabilir, böylece mobil web geliştirmeyi büyük ölçüde kolaylaştırabilirler.

Firefox’a eklenen sıkıştırılmış doku desteği, oyun geliştiricilerin, performans kaybı olmadan grafik ağırlıklı oyunlar geliştirmeleri için video belleğini daha iyi kullanabilmelerine olanak tanıyor. Geliştirilmiş JavaScript motoru ve WebGL geliştirmeleri sayesinde Firefox’ta animasyonlar artık daha akıcı. Firefox, oyun ve etkileşimli içerik geliştiricilere, milisaniye hassasiyetinde zamanlama imkânı da tanıyor. Firefox’un oyun alanındaki yeni geliştirmelerini bu demoda görebilirsiniz.

Henüz yorum yok

Yorum yazın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir