Kategoriler: Etkinlik

Mozilla’dan bir film yarışması: Firefox Flicks

Mozilla olarak Firefox Flicks yarışmasını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! Firefox Flicks; herkesi, Mozilla Firefox’u farklı kılan şeyleri ve web’in gücünü insanlığa armağan etmeye çalışan kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olduğumuzu kısa filmlerle anlatmaya davet ediyor. Dünyanın  her yerindeki kullanıcıları, Firefox severleri, film yapımcılarını ve animasyoncuları; internet kullanıcılarının çevrimiçi hayatlarını etkileyen sorunları ve daha da önemlisi Firefox’un bu sorunları nasıl çözdüğünü açıklamaya çağırıyoruz.

Firefox Flicks başvuruları Şubat-Nisan 2012 arasında kabul edilecek ve yarışma dört bölgeye ayrılacak: ABD ve Kanada, Latin Amerika, Asya, Avrupa (Nerede oturduğunuz önemli değil, otomatik olarak en yakın bölgeye atanacaksınız). Yarışmaya herkes katılabilir. İhtiyacınız olan şeyler yaratıcılık, Firefox’u sevmek, açıklık ve herkesin internet deneyimini geliştirme felsefemizi benimsemek.

Kısa filmler aşağıdaki dört kategoriden birinde olabilecek:

  • En iyi 30 saniyelik spot
  • En iyi animasyon
  • En iyi yeni teknoloji kullanımı (örn. Popcorn.js, tüm filmin mobil aygıtla çekilmesi, 3D)
  • En iyi kamu hizmeti duyurusu

Hollywood jürimiz, etkinlikler ve ödüllerle ilgili detayları önümüzdeki aylarda açıklayacağız. Daha fazla bilgi için www.firefoxflicks.org adresini ziyaret edebilir, duyurular için Twitter hesabımızı takip edebilirsiniz. İlham almak için bir önceki Firefox Flicks yarışmasından seçtiğimiz şu videolara da göz atın:

Henüz yorum yok

Yorum yazın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir