Kategoriler: Etkinlik

Firefox 7 yaşında!

Bugün, dünyanın her yanından gönüllülerin katkılarıyla gelişen Firefox’un 7. doğum gününü kutluyoruz! Daha iyi bir web yaratma misyonunu benimseyen tek bağımsız tarayıcı olarak, Firefox’la geçen son yedi yılın web’i nasıl ileriye taşıdığını görmekten çok mutluyuz:

  • Firefox’un son sürümü Firefox 1.0’a kıyasla 32 kat daha hızlı.
  • Yeni sürüm döngümüz; yeni özellikleri, performans iyileştirmelerini, güvenlik ve kararlılık güncellemelerini kullanıcılara daha hızlı ulaştırmamızı sağlıyor.
  • Firefox’un lider konumunda olduğu HTML5 desteği, geliştiricilerin şık ve heyecan verici web deneyimleri yaratmalarına olanak tanıyor.
  • Sekmeli tarama, tümleşik e-tuzak ve zararlı yazılım koruması, Şahane Çubuk, Beni İzleme ve binlerce Firefox eklentisi gibi sevilen özellikler, dünya çapındaki milyonlarca kullanıcımıza web deneyimi için daha fazla seçenek ve daha fazla denetim imkânı sunuyor.

Bu güzel günü kutlamak için, Mozilla bir kez daha Knoxville Hayvanat Bahçesi’ndeki ateş tilkisi (kızıl panda) yavrularını evlat edindi. Önümüzdeki birkaç ay süresince Firefox Live’daki video akışı üzerinden 24 saat boyunca bu tüylü yumurcakların oyunlarını, yaşantılarını ve büyümelerini seyredebileceksiniz. En yeni Mozilla dostlarının şirinliklerine göz atmak isterseniz Firefox Live‘a uğramayı unutmayın.

Henüz yorum yok

Yorum yazın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir